لزوم بهره برداری حداکثری از رویداد اردبیل ۲۰۲۳/ آمادگی دیوان محاسبات اردبیل برای کمک به توسعه گردشگری در استان
به گزارش اردبیل رسا به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات استان اردبیل، جلسه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان و چالش های رویداد گردشگری اردبیل 2023 در دفتر مدیرکل دیوان محاسبات استان اردبیل برگزار شد.
در این نشست عقیل شکری سرپرست دیوان محاسبات استان اردبیل با اشاره به ظرفیتهای موجود گردشگری در نقاط مختلف استان، اظهار کرد: معرفی جاذبههای گردشگری، تاریخی و طبیعی نقاط مختلف استان از شمال تا جنوب می تواند در معرفی هرچه بهتر استان اردبیل موثر واقع شود.
وی ضمن اشاره به رویداد مهم پیش روی استان و انتخاب اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2023 گفت: شناسایی محورهای زیرساختهای گردشگری و بسترهای مورد نیاز در این زمینه باید در اولویت قرار گیرد تا بتوان با برندسازی، جذب سرمایهگذاران و استفاده از روشهای عملیاتی با هدف معرفی استان اردبیل به عنوان کشورهای عضو اکو اقدام شود.
سرپرست دیوان محاسبات استان اردبیل گفت: با توجه به وجود مشکلات و چالشهای متعددی برای اجرای برنامههای لازم در این رویداد گردشگری، دیوان محاسبات در جهت هرچه بهتر به انجام رساندن آن و معرفی قابلیتهای ویژه استان به جامعه هدف، از هرگونه کمک و همکاری اغماض نخواهد کرد.
شکری با تاکید بر ضرورت فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان نیز، افزود: تسهیل شرایط سرمایه گذاری در این حوزه با احصاء مسائل و مشکلات و برنامه ریزی مناسب امکان پذیر خواهد بود که لازم است اداره کل میراث فرهنگی توجه ویژه ای برای این امر داشته باشد.
در ادامه محمدی ادیب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه ریزیهای انجام یافته برای توسعه گردشگری استان و میزبانی از رویداد اردبیل 2023، گفت: نهایت تلاش ما این است که ظرفیتهای استان را در این رویداد معرفی و حداکثر بهره و برداشت خود را از این رویداد مهم داشته باشیم که این امر همکاری و حمایتهای تمام دستگاههای استان را میطلبد.
وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در نشستی که در مهر ماه ۱۳۹۸ در تاجیکستان برای توسعه گردشگری مشترک بین این کشورها برگزار شد، شهر اردبیل را برای سال ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری این کشورها انتخاب و تصویب کردند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0