ایجاد آبی پایدار برای اردبیل نیازمند بیش از ۶ هزار میلیارد اعتبار است

استاندار اردبیل با اشاره به مشکلات آبی موجود در استان و وجود تنش آبی در ۸ شهرستان، گفت: در این راستا در تلاش هستیم برنامه جامع آب استان را با هدف ایجاد منابع آبی پایدار اجرا کنیم که برای این اقدام اعتباری بیش از ۶هزارمیلیارد تومان مورد نیاز است.

به گزارش اردبیل رسا، سیدحامد عاملی در دومین نشست فصلی دبیران مجامع مطالبه‌گران شهرستان‌ها و دبیران قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان اظهار کرد: مطالبه‌گری در راستای آبادانی استان اردبیل دارای اهمیت ویژه‌ای بوده و در این میان، حوزه زیرساخت استان با توجه به وضعیت نامطلوبی که داشته، نیازمند توجه است.

وی افزود: در حوزه زیرساختی وضعیت استان اردبیل بهتر از رتبه ۲۵ یا ۲۶ در بین استان‌ها نبود. از جمله در زمینه بزرگراه که متوسط بزرگراهی در کشور ۲۴درصد است ولی این میزان در استان با ۱۱درصد تحویل دولت سیزدهم شد که در این دولت ۵۲ کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون نیز پروژه‌هایی در شمال و جنوب استان در حال اجرا است.

استاندار اردبیل با اشاره به مشکلات آبی موجود در استان و وجود تنش آبی در ۸ شهرستان، ادامه داد: در این راستا در تلاش هستیم برنامه جامع آب استان را با هدف ایجاد منابع آبی پایدار اجرا کنیم که برای این اقدام اعتباری بیش از ۶هزارمیلیارد تومان مورد نیاز است.

تأمین زیرساخت‌ها در وضعیت اقتصادی منطقه و درآمد سرانه اهالی استان اردبیل موثر است

عاملی بیان کرد: تأمین زیرساخت‌ها در وضعیت اقتصادی منطقه و رشد ناخالص داخلی، درآمد سرانه و سرمایه‌گذاری در استان اردبیل اثرگذار است از جمله وجود زیرساخت‌های ارتباطی که تلاش می‌شود راه‌آهن به‌عنوان یکی از کم‌هزینه‌ترین وسایل ارتباطی، امسال در استان اردبیل تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به برنامه‌های استان اردبیل در حوزه کشاورزی، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی برنامه افزایش یک‌میلیون تنی تولیدات، کشت گلخانه‌ای و هدف‌گذاری برای رسیدن به ۵۰۰ هکتار گلخانه از جمله اقداماتی است که آغاز شده و با افزایش تولید در این بخش سهم تولید ناخالص استان افزایش می‌یابد.

استاندار اردبیل با اشاره به برنامه‌های توسعه صنعت استان و اشتغال‌زایی از این محل، افزود: در حوزه صنعت تکمیل و توسعه ۱۵ طرح مهم صنعتی هدف‌گذاری شده که با اجرای زنجیره تکمیلی این واحدها برای ۱۵هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

عاملی بیان کرد: گردشگری ظرفیت مهم و درآمدزای استان اردبیل بوده و برای جذب گردشگر خارجی، اجرای زیرساخت‌های گردشگری مورد توجه بوده چراکه می‌توانیم با استفاده از طرفیت‌های گردشگری، میزان درآمد استان را ارتقا دهیم.

اهمیت پیگیری مسائل استان اردبیل به‌صورت جمعی

وی با بیان اهمیت کار جمعی مسؤولان و نمایندگان استان در مجلس، ادامه داد: مسائلی که به‌صورت جمعی پیگیری می‌شود، قطعا نتیجه بهتری دارد و در انتخابات مجلس باید به افرادی رأی دهیم که به‌صورت جمعی هدف پیشرفت استان را در اولویت داشته باشند.

استاندار اردبیل با تأکید بر پیگیری مشکلات و مطالبه‌گری برای پیشرفت استان، گفت: مجمع مطالبه‌گران در قالب جلسه‌های مشخص، مجموعه‌های اداری را دعوت کند تا به مردم گزارش ارائه دهند.

عاملی بیان کرد: ایجاد رسانه مستقل و مطالبه‌گری و نقد جلسات عمومی در شهرستان‌ها با حضور نمایندگان، فرمانداران و مدیران از جمله اقداماتی است که مجمع مطالبه‌گران استان اردبیل می‌تواند در این خصوص اقدام کند.

گفتنی است؛ دبیران مجامع مطالبه‌گری شهرستان‌های استان اردبیل و دبیران قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان نیز در این نشست به بیان موضوعات مختلف و مسائل اساسی این شهرستان‌ها پرداخته و مطالبات عموم مردم را با استاندار اردبیل در میان گذاشتند./