آئین اختتامیه نخستین جشنواره معلم خلاق ایل برگزار شد

همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم آئین اختتامیه نخستین جشنواره «معلم خلاق ایل» به میزبانی بیله‌سوار مغان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اردبیل رسا، قبل از ظهر روز پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه و همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم آئین اختتامیه نخستین جشنواره معلم خلاق ایل با حضور مسئولین استانی و شهرستانی و جمعی از فرهنگیان در سالن همایش کانون بعثت شهرستان بیله‌سوار مغان برگزار شد.

در این مراسم نفرات برتر بخش‌های مختلف جشنواره معرفی شدند و با اهدای جوایز و تندیس ویژه جشنواره از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در این مراسم ضمن تبریک هفته معلم و قدردانی از ایثار و تلاش خالصانه معلمان استان گفت: شغل مقدس معلمی با هیچ شغل و حرفه‌ای قابل قیاس نیست و معلمان فهیم با مجاهدت علمی و تربیتی زمینه رشد اخلاقی، علمی و اعتقادی جامعه را فراهم می‌آورند.

وی با بیان دشواری‌های تدریس در مناطق عشایری استان افزود: بر خود وظیفه می‌دانیم با تلاش شبانه‌روزی چالش‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش عشایری استان را مرتفع کنیم تا شاهد شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان مناطق عشایری استان در حوزه‌های آموزشی و تربیتی باشیم.

کلام‌‌اله صفری ادامه داد: حذف مدارس کانکسی با توسعه فضای آموزشی در دستور کار قرار دارد و برنامه‌ریزی لازم در این خصوص صورت گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان هم در این مراسم با تاکید بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی اظهار داشت: ایجاد فرصت برابر برای یادگیری از اهداف اصلی دستگاه تعلیم و تربیت کشور است و معاونت آموزش ابتدایی استان با تمام توان این هدف را دنبال می‌کند.

وی افزود: سنجش رایگان نوآموزان، توزیع سرانه ویژه مدارس عشایری، خرید و توزیع تجهیزات آموزشی و برگزاری جشنواره‌های مختلف از اقدامات برجسته صورت گرفته در مناطق عشایری استان است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری استان اردبیل و دبیر نخستین جشنواره معلم خلاق ایل هم با قابل قبول ارزیابی کردن سطح کمی و کیفی آثار ارسالی به دبیرخانه اظهار داشت: بر اساس فراخوان اعلامی 180 اثر از مدیران، مدیرآموزگاران، راهبران و آموزگاران مدارس عشایری 8 منطقه پارس‌آباد، بیله‌سوار، اصلاندوز، جعفرآباد، انگوت، گرمی، خلخال و ارشق به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و بعد از چند مرحله داوری و ارزیابی، آثار برتر انتخاب شدند.

وی افزود: نیروی انسانی متخصص و توانمند اصلی‌ترین سرمایه آموزش و پرورش است و استفاده بهینه از این سرمایه بی‌بدیل لازمه توسعه حوزه تعلیم و تربیت استان است.

سید مصطفی جمشیدی مستندسازی تجربیات موفق معلمان عشایری و انتقال آن را هدف اصلی جشنواره معلم خلاق ایل عنوان کرد و گفت: آثار برتر نخستین جشنواره معلم خلاق ایل در قالب کتاب تدوین و در دسترس معلمان قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا آئین اختتامیه نخستین جشنواره معلم خلاق ایل با تجلیل از نفرات برتر به کار خود خاتمه داد.

 

انتهای پیام/